Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Uthyrning massagebänk

Butik

Besök vår välfyllda butik. Här finner du bl.a sveriges bredaste utbud av stöd- och kompressonsstrumpor. Väldoftande massageoljor och heta liniment. Vi har ett stort utbud av stödjande ortoser, Tempur kuddar och ergonomiprodukter samt alla hjälpmedel du kan behöva för rehabilitering av din idrottsskada. Vi har ett brett sortiment av kosttillskott för gravida samt bäckenbälten, amnngsbehåar och mycket mer.

Välkommen in!

Se vårt utbud i vår webbutik: www.mediconline.se


Uthyrning av massagebänkar

Vi hyr ut bärbara massagebänkar samt tillhandahåller och säljer förbrukningsmaterial för terapeuter såsom bänkpapper, massageoljor, liniment. Leverans med bud enigt offert.

Leverans kan ske med bud om ni ön

Massagebänk

Massagestol "energimassage"

Ansiktsstöd för kontorsmassage

400 kr ex moms per dag.

massagebaenk-2.png

400 kr ex moms per dag.

massagestol-red.png

200 kr ex moms per dag.

bords-set.png

Ring 08 - 5333 26 04 eller maila kundtjanst@cityterapeuterna.se för att boka.


Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.