Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Köp presentkort Priser

kropp_42.jpgIdrottsmassage är en tuff och djupgående massage för dig som tränar mycket. Massagen ger dig bättre återhämtning och kan optimera dina träningsresultat. Idrottsmassage är en individuellt anpassad behandling som vid behov kombineras med stretching, ledmobilisering, värme, kyla, triggerpunktsbehandling och övningar.

Har du en idrottskada? Du kan boka idrottsmassage hos Cityterapeuterna så undersöker vi och hjälper till att rehabilitera din idrottskada.

Patienten berättar: Trodde min debut som maratonlöpare skulle gå förlorad, men tack vare fantastisk behandling hos Cityterapeuterna fungerade mina (löpar-) knän felfritt genom hela loppet! Bara sex veckor innan start pajjade båda knäna och jag trodde aldrig jag skulle kunna starta.

Har du en idrottskada av allvarligare art rekommenderar vi att du bokar en tid hos någon av våra duktiga naprapater.

450 kr Boka tid för idrottsmassage 25 min

680 kr Boka tid för idrottsmassage 50 min


Ibland behöver kroppen lite stöd!

Välj bland våra skydd och ortoser från bla Rehband. Livskvalitet, välmående och hälsa är grunden för ett gott liv. Detta är utgångspunkten för Rehband när de utvecklar sina produkter. Vår gemensamma målsättning är att alla ska kunna ha ett aktivt liv eller återgå till ett aktivt liv efter skada och helt enkelt må bra.

IMG_8450.jpgFör heta liniment och avlastande ortoser, se vår webshop Mediconline

Du kan även köpa produkterna i vår butik på mottagningen.

Medic-Online.jpg

Besöksadress: Kontaktinformation: Öppettider:
Cityterapeuterna

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm

Telefon: 08 - 53 33 26 04

Epost: kundtjanst@cityterapeuterna.se     

                                                                                  

Vardagar: 08:00-20:00

Helger: 10:00-18:00

Hembesök: Ring för offert

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.