Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Intresseformulär företagsmassage

massoer-event-4.png

Företagsmassage kan ger både som sittande massage och massage på massagebänk

Telefon:

08 – 533 326 04

Epost: foretagsmassage@cityterapeuterna.se

Tjänster

Sittande företagsmassage

Företagsmassage på massagebänk

Massör på ert event

Workshop

Klippkort klinikbesök

Ring eller eposta för priser och mer information.

Intresseformulär Företagsmassage

svensk-massage.png

 

Er personal är under trygga händer

En välmående personal, är en personal som presterar bättre och ger ett gott intryck till kunden. Att regelbundet få massage ökar välmåendet!

Att anlita Cityterapeuternas företagsmassage innebär att en välutbildad massör kommer till er arbetsplats. Med sig har massören all utrustning som behövs. Besöken kan vara regelbundna eller enstaka tillfällen.

Som företagsmassagekund hos Cityterapeuterna får ni en egen bokningssida där era anställda enkelt kan boka en tid från sin dator. De får en bekräftelse på tiden till e-post. Önskar ni hellre hålla en egen bokningslista på plats där personalen skriver upp sig så går givetvis det bra.

 

Varför massage

Kontor och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning.

Massage är effektivt för att lösa spänningar i dessa muskler. Information från massören med induviduella råd gällande stretching, kost, motion och ergonomi hjälper ytterligare.

Tid är begränsat

Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är tighta.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra kunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela eller på arbetstiden så betalar personalen själva massagen. Många företag har idag en sk. friskvårsdspeng. Denna erbjuder vissa företag personalen att nyttja på företagsmassage.


Så går det till

Vid ambulerande massage där vi kommer till er arbetsplats, erbjuder vi våra företagskunder massage på massagebänk eller sittande massage.

Massage på massagebänk 25-30 min är den vanligaste tjänsten våra kunder önskar till sina anställda. Det går även bra att boka som dubbeltid 55-60 min.

Vid massage på massagebänk kan massagen ges som en avslappnande, djup muskelmassage vilken är rogivande och löser upp spänningar. Massagen kan även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis värk eller idrottsskador.

Vid sittande massage vill våra företagskunder ha 15 -20 minuter massage per anställd och tillfälle (3 personer/ timme) men det går även bra om man önskar 25-30 min per person. Vid sittande massage är det vanligt att man väljer jobba med rygg, axlar, nacke eller det kund och massör kommit överens om. Sittande massage lämpar sig då det är ont om utrymme och man inte vill klä av sig. Sittande massage sker utan olja.

I priset ingår, utöver en behandling av en både erfaren och duktig massör, all utrustning som behövs samt en egen bokningssida om ni önskar detta. Ni binder inte upp er att handla av oss så om ni mitt i en termin vill sluta med massagen så är det inga problem. Skulle ni mot förmodan inte trivas med den massör som kommer till er så byter vi denna. Är massören sjuk har vi vikarier att tillhandahålla.


För mer information och priser, vänligen kontakta oss per e-post eller på telefon: 08 - 533 326 04. Använd gärna vårt kontaktformulär som är öppet dygnet runt!

Boka massage hos massör via Företagsmassage Stockholm

 

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.